Billede: Pexels.com

Hvordan Bliver Man Selvstændig?

Hvis du har en drøm om at blive din egen chef og at der ikke er nogen der skal bestemme over dig, så er du kommet til det rette indlæg. Her i vil jeg gøre dig klogere på, hvordan du bliver selvstændig.

Første skridt for at blive selvstændig er at starte sin egen virksomhed, hvilket du let kan gøre ved at gå ind på erhvervsstyrelsens hjemmeside og udfylde nogle blanketter.

Derefter registrerer SKAT din virksomhed og uddeler dig et CVR-nummer, hvilket er et bevist på at din virksomhed er i live og kan ses af andre, både privat og erhverv.

 Hvis din lille virksomhed regner med at tjene 50.000 kr. om året, så skal du momsregistrer din virksomhed. Hvis du ikke regner med at tjene mere end 50.000 kr om året, så behøver behøver du ikke.

Du skal momsregistrer din virksomhed maks. 8 dage efter oprettelsen af den. 

At stifte en virksomhed i sig selv er ikke krævende, det er mere arbejdet bag det der kræver noget. Det kræver meget disciplin og selvstændighed for at drive en virksomhed med vækst. 

Driver man ikke sin virksomhed ordentligt kan det hurtigt komme til at gå galt og evt. Koste dig mange penge. Så det altså ikke bare noget man skal oprette for at oprette.

Dette indlæg er bragt og udgivet i samarbejde med avXperten. Hos avXperten bestiller du et stort udvalg af batterier . Det årsagen til at avXperten får omtale i dette indlæg.

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk