Hvilke Uddannelser Sikrer Job I 2019?

Hvis du vil være så godt som sikker på at være i beskæftigelse, når du kommer ud på den anden side af din uddannelsestid, så skal du måske overveje at blive faglært. Det er nemlig faglærte jobs, der er stor mangel på i 2019.

At vi både på nuværende tidspunkt og i fremtiden kommer til at mange faglærte hænder kommer som en overraskelse for de færreste. Derfor har Undervisningsministeriet valgt at udpege 36 uddannelser, som såkaldte “fordels-uddannelser”.

Denne slags uddannelser er noget nær det tætteste, man kan komme på en jobgaranti. Derfor, hvis man vil være så godt som sikker på at få et job i 2019, så skal man søge arbejde inden for følgende professioner:

Der er ikke kun utroligt gode chancer for beskæftigelse inden for disse professioner, der er også noget nært garanti for praktikplads, hvilket blandt andet skyldes, at arbejdsgiverne får en økonomisk bonus, hvis de tager lærlinge og praktikanter ind.

Tak til ProRengøring
Tak til ProRengøring for deres støtte i forbindelse med udarbejdelsen af denne artikel. ProRengøring er et af lendets førende leverandørere af erhvervsrengøring.

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk