Billede: Canva

Hvordan Bliver Man Blogger? Få Inspiration Her

En blog kan bruges til mange ting. Der er utrolig mange, der har deres egen blog nu til dags, og det tjener et vidt forskelligt formål. Nogle lever sågar af at blogge, hvorimod andre bruger det som en frirum eller til at dele viden.

Hvad er en blog? En blog er en online journal, hvor man deler information på internettet. Ofte har bloggen et bestemt tema, hvor der både kan være en eller flere forfattere, som individuelt skriver diverse artikler. Blog står for weblog, og der er ingen specifikke krav til, hvad den skal indeholde.

Det var kort om, hvad en blog i virkeligheden er. Der er utrolig mange, som godt kunne tænke sig deres egen blog, og det er en utrolig god måde at skabe noget selviscenesættelse på eller bliver klogere på en passion, som man gerne vil vide mere om.

Sådan bliver du blogger

Der er ingen krav til, hvad man skal kunne som blogger. Man skal dog bruge en hjemmeside at skrive på. Man kan blogge på andres hjemmesider, men det er blevet utrolig nemt at lave sin egen hjemmeside, hvor man kan blogge. Der findes endda store netværk som tilbyder en service, hvor man nemt kan sætte en blog op på fem minutter og så bare gå i gang med at skrive, hvis det er det, som man er god til.

Sådan får man succes med sin blog

Det kræver hårdt arbejde at få succes med sin blog. Dette er ikke blevet nemmere, da konkurrencen kun er blevet større. Der er dog en masse andre fordele, hvor man via sociale media hurtigt kan promovere sin egen blog, og der er en masse værktøjer, hvor man hurtigt kan lave en masse flot indhold til sin side.

Hvor skal man starte?

Mange bruger lang tid på at skaffe et domæne og designe en hjemmeside inden de overhovedet har gjort formålet klart. Derfor er der mange blogs, som ikke bliver til noget. Det er derfor godt at have en klar plan, inden du kaster dig ud i en blog.

Man kan starte med at lave en gratis page-builder, hvor man kan få lov at skrive på en masse sider som er gratis. For eksempel kan man starte på noget der hedder blogger.com

Så let er det faktisk at blive blogger. Hvis du vil begynde at tjene penge på det, er det en helt anden sag. Her skal man arbejde meget med at synliggøre sin blog, så den får noget trafik. Det kan eksempelvis være via søgemaskineoptimering, delinger på sociale medier og andre tiltag for at reklamere for sin blog.

Man kan eventuelt tjene penge på sin blog ved at være influencer, lave affiliate marketing eller reklamepenge etc.

Den bedste måde at starte en blog på er at finde et emne, som man interesserer sig for, og man har noget viden om. Hvis du finder dette, kan alle i bund og grund blive bloggere. Man kan altid træne sig til at blive bedre, og det samme gør sig gældende, hvis du vil blive bedre til at netværke. Læs eventuel denne artikel om: Hvordan bliver jeg bedre til at netværke?

Tak til Formula Swiss

Denne artikel er lavet med støtte fra Formula Swiss. Vi vil derfor gerne sende et stort tak til dem. Formula Swiss er en virksomhed, som udbyder produkter i høj kvalitet, der indeholder CBD-olie.

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk