Billede: Pexels fra Pixabay

89 Nye Jobs I Brande - Hos Siemens Gamesa - 355 Nye Jobs I Alt

Siemens Gamesa udvider med 89 nye stillinger i deres lokal-afdeling i Brande. I alt udvider Siemens Gamesa med over 355 nye jobs på deres linkedin.

Man kan se at de lige nu søger mange nye medarbejder i den lokale Brande-afdeling. Blev eksempelvis Business Intelligence Manager, Commercial Project Manager, Maritime Sales Specialist, Regional Planner eller en af 85 jobs som Siemens Games har i den lokale brande afdeling.

Hvis du finder Siemens Gamesa på LinkedIn kan du se 355 stillinger i alt, og noget fortæller mig at det er en liste der hele tiden er under udvikling.

Da jeg skrev denne her artikel om disse jobs, var der i alt 355 stillinger ledig, og mange af de 80+ stillinger der er opslået i brande, ser ud til at være lagt på Siemens Gamesas linkedin profil i går den 18. juni 2020.

Har Siemens fundet vejen ud af COVID-19 og er nu klar til at ansatte helt igen? det er noget vi holder øje med på markedet, men det ser ud til at de fleste, især de store virksomheder, igen har fået blod på tanden til udvikling. De vil gerne have gang i forretningen efter COVID og tør nu at ansætte igen.

Det er helt åbenlyst at der er mange i dag, gerne vil have et job med fremtid i , og hvor de er med til at gøre verden til et bedre sted. Hvis du mener at du bidrager med noget positivt, og er med til at gøre verden til et bedre sted ved at arbejde med grøn energi, så kunne det måske være et god sted for dig.

Vi følger med i flere jobopslag på forskellige virksomheders linkedinprofiler- måske bør du også gøre dette.

Tak for støtten

Vi takker til slut avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find diverse gadgets som segboard til børn, kabler, AirPods, højttalere og meget mere på deres store webshop. 

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk