Job: Sales Assistent Til Butik I København

Mondo Kaos søger en sales assistent til vores fysiske butik i København. Vi leder efter en, der forstår vigtigheden af kundeservice, punktlighed, venlighed, salg og mode.

Dette tilbyder vi

Mondo Kaos tilbyder en god og uformel arbejdsplads, hvor vi prioriterer fællesskab, godt humør, gode arbejdsforhold og glade kunder. Du vil som udgangspunkt være ansat for at agere hjælp og vejleder til vores kunder, når de ønsker det. Herudover vil der være naturligvis være betjening af kasseapparat, samt diverse forefaldende arbejdsopgaver.

Arbejdsområder

Vi leder efter en, der er

Lyder disse som nogle kvaliteter, du besidder? Så vil vi hellere end gerne høre fra dig. Ansøgninger modtages på e-mail: [email protected]. Vedhæft gerne en motiveret ansøgning, CV, samt et vellignende billede.

Kort om Mondo Kaos

Mondo Kaos er en high-end retro boutique i København, hvor du finder skønt tøj og tilbehør, inspireret af moden fra 1940erne, 1950erne og 1960erne – tre årtier der er særligt kendte for at sætte fokus på den kvindelige silhuet. Vi lægger stor vægt på at have et stort udvalg af vintage tøj.

OPDATERING!

Stillingen er besat og alle ansøgere er besvaret. Hold øje med siden for andre lignende stillinger.

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk