Job: Bliv Skiguide I Østrig Eller Norge

Hvis du elsker at stå på ski samt at lære fra dig, er det ikke utænkeligt, at vi har drømmejobbet til dig. Vi, Ruby-Rejser, søger nemlig skiguides, der kan hjælpe vores gæster med at lære at stå på ski i Norge og Østrig.

Din profil

Vi søger en habil skiløber, der elsker at lære fra sig. Du må gerne være udstyret med en stor portion tålmodighed, og hvis du er god til børn, er det en stor styrke og fordel.

Rigtig mange af dem, som du skal undervise i at stå på ski, er nemlig nogle mindre størrelser.

Du vil blive en del af en skistole, der består af en masse andre danskere samt guider fra andre lande. Det er derfor en styrke, hvis du har dine sprogkundskaber i orden.

Du skal kunne lide at dyrke fællesskabet. Dette er nemlig i højsædet på skistolen, hvor du formentligt vil møde venner for livet.

Dine opgaver

Dine opgaver bliver at lære de af vores gæster, som ønsker din hjælp, at stå på ski. Vi søger både skiinstruktører til vores lokationer i Østrig samt Norge.

Alle vores gæster er danske. Derfor kan du være helt sikker på, at der ikke vil være en sprogbarriere mellem dig og dine kommende elever.

Praktisk information

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Timerne fordeles forskelligt fra uge til uge. Nogle uger vil du have weekenderne fri, mens du andre gange vil skulle arbejde i weekenden. Her vil du til gengæld have fri en eller to hverdage. Arbejdsdagen strækker sig, fra lifterne åbner, til de lukker.

Ansøgningsfrist: Senest d. 13. April 2019.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt, hvis ovenstående har fanget din interesse. Ansøgning sendes til [email protected].

Opdatering!

Stillingerne er besat.

Se andre ledige stillinger her

https://ruby-rejser.dk/ruby-rejser

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk