Job: Digital Handelselev Til Webshop I Midtjylland

Vi her hos webshoppen curvii.dk er på udkig efter en målrettet person, som tør være med i absolut forreste række, når kommer til at sætte nye standarder inden for E-handel.

Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder en unik elevplads, hvor du vil komme til at beskæftige dig med alle de seneste, digitale teknologier og desuden de bedste samarbejdspartnere. Du vil få lov til at medvirke i optimeringsprocessen af virksomhedens unikke automatiserede, digitale værktøjer og ikke mindst også udvikle helt nye. Du bliver elev, men vi vil se dig som en del af teamet, hvorfor du også vil få ansvar, men også træning.

Arbejdsområder:

Hos os er der virkelig ikke to dage, som er ens, så du vil have en bred vifte af arbejdsopgaver. De vil bl.a. bestå af:

Vores forventninger til dig:

Lyder dette som noget for dig, så skal du lave en videopræsentation, hvor du forklarer, hvorfor det lige præcis er dig, som skal være elev hos Curvii. Du skal sende videoen til [email protected].

Lidt om Curvii

Curvii er en webshop, der forhandler tøj til kvinder i str. 42-60, og vi er eksperter i vores produkter. Faktisk har vi Danmarks største webshop med plus size tøj samt uovertruffen service. Vores ansatte arbejder hver dag sammen på at få de gladeste kunder og den bedste arbejdsplads.

Arbejdsplads

Family Group ApS

Lysholt Alle 2

7430 Ikast

(Arbejdspladsen ligger i Ikast-Brande)

Kontaktperson

IT og marketingchef

Kent Medom

Hovednummer: 50308010

Mobil: 29902129

[email protected]

Opdatering

Stillingen er nu besat.

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk