Job: Kundeservicemedarbejder I Aarhus

Vi søger en dedikeret, kompetent og engageret kunderservicemedarbejder til vores webshop. 

Arbejdsopgaverne som kunderservicemedarbejder hos Danish Skin Care vil primært være at yde en god service til vores nationale kunder, både i via telefon og e-mail. Din fornemmeste opgave er, at alle vores kunder føler sig godt behandlet, uanset om de har klager, spørgsmål eller andet.

Vi ligger stor vægt på, at du formår at dele vores filosofi og passion for hudpleje. Der er en fordel, men ikke et krav, hvis du har tidligere erfaring med kunderservice inden for e-handel. 

Kort om Danish Skin Care

Danish Skin Care er et skønhedsunivers, hvor vores mission er at få folk til at smile mere. 

Dette gør vi både igennem vores fantastiske hudplejeserie, der er specielt fremstillet til at være skånsom og blid mod huden, samtidig med, at den er yderst effektiv. 

Herudover går vi også meget op i at dele ud af vores viden, fordi vi gerne vil hjælpe danskerne til at blive mere glade og smilere mere, hvilket er svært, hvis man lider meget med hudproblemer.

Vi skriver lange artikler og guides om forskellige hudproblemer, som vores hudplejerserie kan løse, herbilandt bumser, talgknopper, hudorme osv.

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål eller lignende til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected]. Ansøgninger modtages også på denne mailadresse, hvor du i emnefeltet skal skrive "Ansøgning: Kundeservicemedarbejder"

Opdatering! Stillingen er desværre besat. 

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk