Job: Lagermedarbejder I Vestjylland

Står du og mangler et job inden for logistik og lagerføring på et lager i Esbjerg? Så mangler vi lige præcis dig! iBob.dk søger en lagermedarbejder til deres lager i esbjerg.

Vi leder efter dig, hvis du er mødestabil, glad, har overskud, og trives i et travlt miljø. Vi forventer ikke, at du har erfaring med lagerarbejde, men hvis du har, er det selvfølgelig et plus.

Herudover er det vigtigt, at du er i stand til at arbejde selvstændigt og kan arbejde i teams. Det er ligeledes en fordel, hvis du har en god sans for orden og brænder for logistik.

Hvem er iBob?

iBob.dk er en af Danmarks største og billigste leverandører af blækpatroner og tonere til både private og virksomheder. Vi her hos iBob.dk forstår dine printbehov og har brugt tid og kræfter på at sætte os ind i dem - faktisk flere årtier. Vi har 24 års erfaring i det, vi laver, og bruger al vores viden på at levere de bedste produkter og løsninger til dig. Er du på udkig efter hp blækpatroner, tonere, printere eller kontorartikler, så har vi lige det, du ønsker dig.

Dette tilbyder vi:

Vi tilbyder en unik og moderne arbejdsplads, hvor du kommer til at indgå i et godt team med nært kollegaskab. Du får frihed under ansvar, du bliver hørt, får lov at udvikle dig, samt stabile og faste rammer. Lønnen bliver aftalt efter kvalifikationer.

Kontakt: ikke længere muligt

Opdatering: Dette job er besat

Redaktionen på oddjob

oddjob.dk